Khidmat Fotografi Makanan dan Minuman

Khidmat Fotografi Makanan dan Minuman

Makanan | Minuman | Kafe | Restoran

Timbulkan selera bakal pelanggan anda dengan gambar profesional yang pasti membuat mereka tidak senang duduk. Nak duduk ke nak pergi kedai makan anda?

 

Dengan makanan yang enak dan GAMBAR yang menarik, pasti mereka terus ke premis anda. Lupekan drama TV3, drama waktu maghrib yang melalaikan, dan terus memikirkan menu apa yang bakal dinikmati di kedai anda.

“Gambar yang jelas dan menarik mampu menimbulkan rasa selera pelanggan anda dan menarik mereka ke kedai anda.

Pakej khidmat fotografi kami bermula serendah RM 300 sahaja! Hubungi kami di 012 – 981 8395 untuk maklumat lanjut. Whatsapp/Telegram dialu-alukan.

Kuih Bunga Durian, Kuala Terengganu
Nasi Beriyani Warisan, Kuala Terengganu
Roti Bakar Perancheese, Kuala Terengganu
Nasi Lemak Buluh, Kuala Terengganu
Insignia Lamb Delight, Kuala Terengganu
« 1 of 2 »

=========================================================================

Hubungi kami hari ini untuk menempah slot anda. Whatsapp/ Telegram 016 – 931 3250 untuk menempah sesi konsultasi anda. Dalam sesi konsultasi, kami akan berbincang dengan anda bagaimana proses dan penghasilan gambar di premis anda akan mengambil tempat. Dan sesi konsultasi ini adalah percuma sahaja – walaupun anda tidak mengambil mana – mana pakej kami.

Sesi konsultasi adalah percuma (sekitar Kuala Terengganu). Untuk sesi konsultasi di luar daerah Kuala Terengganu, caj perjalanan dikenakan. Hubungi kami di 016 – 931 3250 untuk maklumat lanjut.